MacBook Pro 15 Inch Retina Core i7 2.2 GHz 256GB 16GB Ram

MacBook Pro 15 Inch Retina Core i7 2.2 GHz 256GB 16GB Ram

Bouwjaar
Mid 2015
Processor
Core i7 @ 2.2 Ghz "Haswell/Crystalwell" (I7-4770HQ)
Opslag
256 GB - Flash (SSD)
Werkgeheugen (RAM)
16 GB (1600 Mhz)
MacBook voor
Professioneel gebruik
Welke productconditie wil je?

1464,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief magsafe oplader
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan
Video: Kijkje in de keuken bij Forza
Video: Wat ga je ontvangen bij een MacBook-aankoop?
Video: Wat betekent A-grade, B-grade & C-grade?

MacBook Pro 15 Inch Retina Core i7 2.2 GHz 256GB 16GB Ram

Ben je op zoek naar een krachtige MacBook? Dan is de MacBook Pro zeker een geschikte laptop voor jou. Daarnaast beschikt de MacBook Pro over diverse andere handige specificaties. Zo beschikt deze MacBook over een haarscherp beeld dankzij de Retina technologie. Dankzij de Core i7 processor kan deze MacBook tevens de wat zwaardere taken uitvoeren en met 256GB aan opslag heb je altijd voldoende opslagruimte.

Enige nadeel van deze MacBook Pro is dat deze behoorlijk prijzig is. Kies daarom voor een refurbished MacBook Pro 15 Inch Retina Core i7 van Forza Refurbished. Zo kun je veel geld besparen. Daarnaast maak je ook nog eens een duurzame keuze!

specificaties

Processor
Core i7
CPU Snelheid
2.2 Ghz "Haswell/Crystalwell" (I7-4770HQ)
Opslag
256 GB
Geheugen (RAM)
16 GB (1600 Mhz)

De MacBook Pro 15 Inch met Retina display en 256GB aan opslag is een gebruiksvriendelijke laptop. Dat is ook een van de redenen waarom de MacBook Pro zo geliefd is. Natuurlijk beschikt de MacBook Pro 15 Inch Retina over diverse andere handige specificaties, zoals een krachtige Core i7 processor en haarscherp Retina display.

Wanneer je kiest voor een refurbished MacBook Pro van Forza Refurbished kun je veel geld besparen. Daar komt bij dat alle refurbished devices van Forza Refurbished van de hoogste kwaliteit refurbished zijn. Wanneer je kiest voor een refurbished MacBook Pro van Forza Refurbished ontvang je standaard 2 jaar garantie. Besteld dus snel een refurbished MacBook Pro 15 Inch Retina Core i7 2.2 GHz bij Forza Refurbished!

 

Product beoordelingen

helaas zijn er geen beoordelingen voor dit product