iPad Mini

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

iPad Pro 12.9 (2018) kopen?

De iPad Pro 12.9 inch heeft niets voor niets de benaming ‘Pro’ gekregen. Het zijn de meest krachtige tablets van Apple. Het is dé ideale Apple tablet voor grafisch vormgevers, gamers en voor mensen die een laptop willen vervangen door een iPad. Dit komt onder meer vanwege het feit dat de iPad Pro 12.9 (3rd generation) een volledig randloos beeldscherm heeft. Elk detail komt dus volledig tot zijn recht op deze iPad Pro.


In welke uitvoeringen is de iPad Pro 12.9 inch verkrijgbaar?

De iPad Pro 12.9 is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Qua kleuren kun je kiezen uit de twee prachtige premium varianten Space Grey en Silver. Daarnaast is de iPad Pro 12.9 inch leverbaar met 64GB, 256GB, 5125GB en 1TB (1000GB) aan opslagruimte.


Welke opslagruimte heb ik nodig?

Veel gebruikers zullen genoeg hebben aan 64GB opslagruimte. Indien je met veel zware grafische toepassingen werkt (veelal in de creatieve sector) dan kun je misschien beter voor 256GB aan opslagruimte kiezen. Indien je het lastig vindt om de juiste opslagruimte te bepalen, dan kun je ook altijd onze servicedesk om advies vragen.


Wat kost de iPad Pro 12.9 inch?

De iPad Pro is de duurste tablet van Apple. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat de Pro-varianten ook over de beste technieken beschikken. Echter is de nieuwprijs van een iPad Pro voor veel mensen niet te betalen. Voor een nieuwe iPad Pro moet je al snel € 1.000 reserveren in je portemonnee. Als alternatief kun je ook kiezen voor een tweedehands tablet, maar is de kans op defecten aanzienlijk groter. Als je een betaalbare én betrouwbare iPad Pro 12.9 inch zoekt, dan bevelen wij je van harte een refurbished iPad Pro aan. Tot wel honderden euro’s goedkoper dan nieuw en bovendien geleverd met twee jaar garantie en gratis laad accessoires.


Wat is een refurbished iPad Pro 12.9 inch?

Refurbished betekent gereviseerd in het Nederlands. Meestal is er bij refurbished iPads sprake van eerder gebruikte devices, maar dit hoeft niet per se. Sommige iPads zijn afkomstig vanuit retour zendingen binnen 14 dagen of naar aanleiding van voorraadoverschotten. In deze gevallen is de iPad in principe als nieuw.


Voordat een refurbished iPad Pro 12.9 verkocht mag worden, dient deze allereerst een grondig technische controle te doorstaan. Daarbij worden eventuele defecte onderdelen vervangen door volledig nieuwe onderdelen. Vervolgens wordt elke refurbished iPad Pro 12.9 inch professioneel gereinigd, zowel inhoudelijk (met een schone iOS-installatie) als met een fysieke reinigingsbeurt.